Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Державна податкова служба інформує

14 Липня, 2021 р., 11:41
             Нещодавно у Бородянській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбувся семінар-практикум з начальником Бородянської  ДПІ  Юлією Титенко та представниками бізнесу на тему: «Алгоритм подання звітності з використанням сервісу Електронний кабінет платника. Актуальні питання щодо застосування РРО та ПРРО у 2021 році.» 
18 Червня, 2021 р., 15:24
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що фізичні особи, які перебували на загальній системі оподаткування та щодо яких до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань   внесено запис про припинення підприємницької діяльності ФОП, подають ліквідаційні податкові декларації про майновий стан і доходи щодо отриманих доходів на загальній системі оподаткування востаннє за звітний період з дня, наступного за днем закінчення попереднього базового податкового (звітного) періоду до останнього дня календарного місяця, в якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності, у строки, встановлені Податковим кодексом України (далі - ПКУ) для місячного податкового періоду.
18 Червня, 2021 р., 15:23
Головне управління ДПС у Київській області просить платників податків, до яких телефонують нібито фахівці податкової служби, бути уважними та не реагувати на вимоги шахраїв. Телефонні шахраї, представляються працівниками податкової служби та вимагають у суб’єктів господарювання перерахування коштів на банківські карти на потреби податкової служби та за вирішення певних питань в контролюючому органі. Телефонують з мобільних номерів: +380993098749, +380669519144, +380953086882.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь