Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Державна податкова служба інформує

13 Січня, 2022 р., 09:30
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу платників податків на порядок заповнення та подання декларації ФОП - платника єдиного податку в електронній формі.
13 Січня, 2022 р., 09:26
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що  фізичні особи – підприємці, у тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, які мають основне місце роботи, звільняються від сплати за себе єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ) за місяці звітного періоду, за які роботодавцем було сплачено страховий внесок за таких осіб у розмірі не менше мінімального страхового внеску.
02 Грудня, 2021 р., 14:55
Бородянська ДПІ ГУ ДПС у Київській області  інформує, що за допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія» здійснюється ідентифікація особи та передача копій електронних документів.
02 Грудня, 2021 р., 14:53
Відповідно до п. 70.7 ст. 70 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями та п. 1 розд. IХ Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 822) фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів (далі – податкові органи) відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви про внесення змін до Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР (далі – Заява за ф. № 5ДР) (додаток 12 до Положення № 822).
02 Грудня, 2021 р., 14:46
Бородянська ДПІ Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що платник податків може звернутися до податкової служби для отримання індивідуальної податкової консультації, сформувавши звернення у паперовій або електронній формі.
02 Грудня, 2021 р., 14:44
Бородянська ДПІ Головного управління ДПС у Київській області нагадує, що з 01 січня 2021 року набрали чинності норми законодавства, якими затверджено Порядок функціонування єдиного рахунка.
02 Грудня, 2021 р., 14:40
Бородянська ДПІ Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що значно спрощує та покращує спілкування платників податків з податковими органами використання Електронного кабінету, який надає можливість доступу до електронних сервісів. Цей сервіс сприяє покращенню відносин з платниками, завдяки йому скорочується час на оформлення та подання звітності до органів податкової служби, підвищується оперативність надання та якість звітності.
04 Жовтня, 2021 р., 14:43
Державна податкова служба України на практиці реалізує принцип прозорості та відкритості своєї діяльності. ДПС за сприяння Апарату Ради національної безпеки і оборони України впроваджує Інтерактивну податкову карту України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь