Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
14 Лютого, 2023 р., 13:17
Понад тиждень, як українці записуються до новоствореного підрозділу Міністерства внутрішніх справ України, що складається з восьми бригад. Так, з початку старту формування штурмових загонів до Центрів надання адміністративних послуг Київщини звернулося понад 1100 бажаючих долучитися до нового підрозділу. 
06 Лютого, 2023 р., 15:11
В Україні триває запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога. Їх сформували при Міністерстві внутрішніх справ України. Це бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 
24 Січня, 2023 р., 11:29
У смт Бородянка Бучанського району створять мурал «Область Героїв». Він з’явиться на будинку по вулиці Центральній. Мурал зобразить блогерка і художниця Софія Морозюк. 
19 Січня, 2023 р., 15:31
Метою фотопроекту  є підтримка та популяризація місцевих героїв Київщини, що брали участь в обороні регіону від російської навали.
18 Січня, 2023 р., 11:10
Вітаємо медичну сестру невідкладної допомоги КНП "Пісківський ЦПМСД" Ольгу Ярославівну БОСУ із високою нагородою від Міністерства оборони, медаллю «За сприяння збройним силам України», яку вона особисто отримала з рук міністра оборони Олексія Резнікова 17 січня 2023 року.
05 Січня, 2023 р., 16:27
Із початку повномасштабного вторгнення рф мешканці Київщини надали житло 78,7 тис. внутрішньо переміщеним особам за програмою «Прихисток». Про це зазначив під час підбиття підсумків 2022 року голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.
04 Січня, 2023 р., 13:59
Робота бізнесу під час війни є особливо важливим джерелом наповнення бюджетів усіх рівнів та створення робочих місць. Звільнивши регіон від загарбника, одним із ключових завдань відбудови області стало відновлення економічного потенціалу, зокрема бізнесу області. Про це зазначив під час підбиття підсумків 2022 року голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
02 Січня, 2023 р., 13:43
У Київській області відразу після звільнення від окупантів територій розпочалося відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури. Так протягом 2022 року повністю відновили 5 551 об’єкт, частково — 3 460. Про це повідомив під час підбиття підсумків року голова Київської ОВА Олексій Кулеба.
02 Січня, 2023 р., 11:06
Голова Київської ОВА Олексій Кулеба розповів про роботу Київської обласної військової адміністрації протягом 2022 року. Очільник адміністрації виокремив головні цифри, що стосуються різних напрямків роботи. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь