Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
20 Липня, 2021 р., 12:15
Нарешті гарні новини для учнів і батьків Пісківського ліцею. Заборону на експлуатацію будівель офіційно знято!
15 Липня, 2021 р., 11:14
Управління Держенергонагляду в Київській області надіслало до Пісківської селищної ради листа "Щодо підготовки джерел теплової енергії та теплових господарств до роботи в опалювальний період"
14 Липня, 2021 р., 07:53
У селі Пашківка Макарівської громади триває капітальний ремонт місцевої школи. Це один із п’яти загальноосвітніх об’єктів, який оновлюється у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.
14 Липня, 2021 р., 07:50
Фонд державного майна України запустив Сервіс автоматичної оцінки об’єктів нерухомості, завдяки якому українці можуть самостійно,  швидко та абсолютно безкоштовно оцінити вартість своєї нерухомості на сайті evaluation.spfu.gov.ua.
14 Липня, 2021 р., 07:47
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” завершується реконструкція дитсадка в селі Красятичі поліської громади.
06 Липня, 2021 р., 13:20
На Київщині в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт ще одного автошляху. Після завершення робіт якісна дорога проходитиме між двома територіальними громадами і з’єднає Обухів з селами Мала Вільшанка та Сущани.
06 Липня, 2021 р., 13:19
У селі Проців Бориспільського району триває масштабна реконструкція школи. Роботи на об’єкті розпочались торік у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Їх загальна вартість сягає 92,5 млн грн.
06 Липня, 2021 р., 13:18
На Київщині вже працюють 7 центрів вакцинації. В них здійснюють щеплення медичні працівники мобільних бригад та стаціонарних пунктів щеплень, навчені для проведення щеплень проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2.
10 Червня, 2021 р., 09:04
Уже до початку нового навчального року має завершитися реконструкція дитячого садка «Казочка» у Вишгородському районі. Повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.
10 Червня, 2021 р., 09:04
 На Київщині найближчими вихідними розпочнуть роботу центри масової вакцинації. Вони будуть розташовуватись у Броварах і Білій Церкві.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь