Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2021 р., 10:30
Нітрати є природними продуктами аеробного окислення органічних речовин в грунті і воді водойм, вони вказують на значення санітарно - хімічних показників епідемічної безпеки води. Але нормування нітратів у питній воді грунтується на забезпеченні нешкідливості їх вмісту для здоров'я людини.
12 Квітня, 2021 р., 10:25
            Від нітратного забруднення страждають грунтові води по всій Україні. На даний час в сільській місцевості проживає понад 30% населення України, або ж понад 14 мільйонів чоловік - фактично третина країни. Сьогодні, ми будемо говорити про питну воду - наскільки вона чиста і безпечна і що можна зробити, щоб вода в колодязях знову стала джерелом життя, а не смертельною небезпекою?
09 Квітня, 2021 р., 15:36
Бородянське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 № 338-1 «Про деякі питання у сфері бджільництва», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 04 березня 2021 року за № 280/35902 (далі – Наказ), затверджено:
09 Квітня, 2021 р., 13:24
Сьогодні 09 квітня 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади на якому було прийнято рішення продовжити дію обмежувальних протиепідемічних заходів на території громади пердбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки до 16 квітня 2021 року. За клопотанням в.о начальника відділу освіти, у звязку з поширенням хвороби на території гроомади навчальний процес у всіх освітніх закладах громади призупинено до 16 квітня включно.
08 Квітня, 2021 р., 11:25
Людям, яким зробили перше щеплення проти COVID-19 вакциною AstraZeneca/Covishield, виготовленою індійським Інститутом сироватки крові, можна робити друге щеплення вакциною AstraZeneca, виробленою на інших виробничих майданчиках. Такі рекомендації Міністерству охорони здоров’я України надала Національна технічна група експертів з питань імунопрофілактики (НТГЕІ). 
08 Квітня, 2021 р., 10:43
Журналісти та письменники Київщини можуть взяти участь у конкурсі на здобуття Премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
02 Квітня, 2021 р., 18:26
Сьогодні о 14.00 відбулося позачергове засідання комісіі з питань техногенно-екологічноі? безпеки та надзвичаи?них ситуаціи? під головуванням селищного голови Володимира Луцкова

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь