Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2021 р., 11:27
17 березня на засіданні Уряду прийнято постанову «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду відповідних бюджетів місцевого самоврядування» (проєкт), якою затверджено:
19 Березня, 2021 р., 11:27
В Україні продовжується робота над Національною стратегією зі створення безбар’єрного простору. Після презентації напрацювань експертів розпочався етап громадського обговорення проєкту Стратегії.
18 Березня, 2021 р., 13:58
18 Березня, 2021 р., 09:40
Як повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми Президента «Велике будівництво», в Україні триває установка комплексів зважування вантажного транспорту в русі (WiM, Weight in motion). На даний момент роботи проходять, зокрема, у Дніпропетровській області на км 186 + 237 дороги М-04 недалеко від транспортної розв’язки, що веде до міста Кам’янське.
18 Березня, 2021 р., 09:39
12 березня Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) провів зустріч з керівництвом Укравтодору щодо розробки та впровадження Плану антикорупційних заходів для дорожньої галузі. Про це повідомляє Укравтодор на своїй сторінці у Facebook.
08 Березня, 2021 р., 11:09
Усім жінкам Пісківської громади з нагоди свята зичимо добра, здоров'я, невичерпної енергії, оптимізму. Українки - найкращі і найсміливіші, саме такі живуть у нашій громаді!
26 Лютого, 2021 р., 08:54
23 лютого під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулося засідання Антикризового енергетичного штабу, на якому було розглянуто План дій з реалізації Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь