Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
26 Березня, 2021 р., 13:39
На Київщині продовжується розбудова та модернізація інфраструктури в рамках Президентської програми «Велике будівництво».
26 Березня, 2021 р., 13:37
Протягом 2021 року в Київській області буде збудовано та реконструйовано 6 спортивних об‘єктів в рамках державної програми «Велике будівництво». Серед яких басейн в м. Славутич, що буде збудовано за принципами безбар‘єрності. Про це сьогодні, 24 березня, повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу.
23 Березня, 2021 р., 19:10
Сьогодні 23 березня 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади на якому було прийнято рішення забезпечити виконання обмежувальних протиепідемічних заходів на території громади пердбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 00 годин 00 хвилин 24 березня 2021 року.
19 Березня, 2021 р., 21:30
На території Київської області з 21 березня 2021 року вводяться додаткові карантинні обмеження. Таке рішення, сьогодні, 19 березня, прийняла обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через стрімке збільшення кількості захворювання на коронавірус. Про це під час онлайн брифінгу повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь