Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
25 Лютого, 2021 р., 14:11
Перспективи проєкту приміського залізничного транспорту City Express, що буде впроваджено на Київщині обговорили сьогодні, 23 лютого, під час Всеукраїнського форуму «Україна.30».
25 Лютого, 2021 р., 14:06
Перспективи проєкту приміського залізничного транспорту City Express, що буде впроваджено на Київщині обговорили сьогодні, 23 лютого, під час Всеукраїнського форуму «Україна.30».
25 Лютого, 2021 р., 13:03
25 лютого 1871 року з’явилась на світ Лариса Петрівна Косач, відома під псевдонімом Леся Українка. Тож сьогодні відзначається 150-річний ювілей видатної письменниці та культурної діячки. Леся Українка – одна з найвідомійших жінок в українській історії, що зробила великий внесок в українську фольклористику і драму.
24 Лютого, 2021 р., 16:13
Поєднання інфраструктурних і соціальних державних проєктів – це головний спосіб досягти стабільного розвитку регіонів і відновлення національної економіки. Про це сьогодні у виступі на третьому Всеукраїнському форумі «Україна-30. Інфраструктура єднає» наголосив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. Соціальні проєкти Програми «Велике будівництво» в минулому році об’єднали країну та створили нові робочі місця.
24 Лютого, 2021 р., 16:12
Програма «Велика реставрація» з відновлення визначних історичних пам’яток та об’єктів культурної спадщини розрахована на декілька років і передбачатиме різні системи фінансування, зокрема державно-приватне партнерство. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура».
24 Лютого, 2021 р., 16:11
Цьогоріч Київщина продовжить реалізацію низки проєктів у рамках президентської програми «Велике будівництво».
24 Лютого, 2021 р., 15:31
Програма Президента України «Велике будівництво» у 2021 році бере курс на довгострокові інвестиції в інфраструктуру. Цьогоріч вона буде розширена на такі напрями, як доступне іпотечне кредитування та фінансовий лізинг, розбудова регіональних авіахабів, створення державного авіаперевізника, розвиток мережі приміських експресів та швидкісних потягів, ремонт і розбудова доріг та соціальної інфраструктури.
24 Лютого, 2021 р., 15:31
Скасування сплати податку на додану вартість для внутрішніх авіаційних перевезень створить позитивні умови для розвитку вітчизняних авіакомпаній та пожвавить регіональне авіасполучення. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура».
24 Лютого, 2021 р., 15:29
Міністерство фінансів України спільно з профільними комітетами Верховної Ради розробляє програму фінансового лізингу на житло в межах 5% річних. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура».
23 Лютого, 2021 р., 11:49
Президент України Володимир Зеленський просить Верховну Раду вилучити із Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби» від 16 лютого 2021 року норми щодо обмеження виконання повноважень заступниками міністра, якщо посада міністра є вакантною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь