Пісківська громада

Київська область, Бучанський район

Культура

 

   

11 Червня, 2023 р., 19:51
У місті-герої Гостомелі відбувся ХІІ -й Всеукраїнський фолькльорний фестиваль-конкурс ім. Василя Верховинця "Золоті ключі".Наш народний аматорський вокальний колектив української пісні "Берегиня" отримали диплом другого ступеня у своїй категорії та грамоту від Асоціації працівників культури та мистецтв України за значний внесок у збереження історичних і культурних цінностей та професійну виконавчу майстерність.
09 Січня, 2023 р., 11:58
За давньою українською традицією, із різдвяною зіркою та гучною колядою до Пісківської селищної ради сьогодні, 9 січня 2023 року, завітав святковий вертеп у виконанні учнів старших класів нашої громади.
03 Січня, 2023 р., 13:42
Раді повідомити, що відповідно до Наказу Київської обласної військової адміністрації  №39 від 22 грудня 2022 року вокальному аматорському колективу української народної пісні "Берегиня" Мигалківського сільського  будинку культури нашої громади присвоєно звання "народного" аматорського колективу!
21 Вересня, 2021 р., 22:18
Український інститут національної пам’яті підготував інформаційні матеріали «Перший європейський амбасадор політично ще неіснуючої України» до 180-річчя від дня народження Михайла Драгоманова, яке в Україні святкуватимуть 30 вересня.
30 Серпня, 2021 р., 22:24
28 серпня у Пісківській громаді в рамках відзначення Дня пам‘яті захисників України було проведено забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», запроваджений батьком загиблого героя у 2019 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь